Uncategorized

Dreamtime

Minä olen Mervi. Kotini on Hollolassa Lahden kupeessa. Vesijärven rantamailla. Keikkailen myös Päiväkodissa. Lasten kanssa touhuillen ja heidän unelmiaan kuunnellen. Teen käsitöitä, kirjoittelen runoja ja tarinoita. Maalaan ja piirrän. Haluan kirjoittaa ajatuksistani ja unelmistani sinulle. Arkielämää tässä j nyt.

Lapin lumoissa.

Lepotauko.

Lappi kutsuu vaeltamaan. Sen rauha ja kauneus saa sielun lepäämään. Syksyllä tunturit pukeutuvat juhlaan. Hallayöt antavat puihin upean väriloiston. Keltaista, punaista ja oranssia. Jylhien rinteiden vaivaiskoivut kiemurtelevat sinnitellen maata pitkin. Niiden pikkuruiset lehdet tuovat oman keltaisen väriloistonsa maisemaan. Punaisena hohtava maaruska sai meidät kulkemaan varoen, ettei yksikään varpu musertuisi jalkojemme alla. Matkamme jatkui juhlallisesti kuin punaisella matolla kävellen. Aina tunturin huipule asti. Tunturin huipulta maisema avautui kauas. Minä pieni ihminen äärettömyydessä. Unelmia mielessä.

Etelän vihreyttä.

Talvi on kotimaassa kaunis, valkoinen, mutta pimeä. Silloin unelmoi lämpimistä etelän tuulista ja auringosta. Usein pakkaamme laukkumme ja matkustamme etelän lämpöön ja palamme virkistyneenä kotiin. Kotiin on aina ihana palata.

Takkatulilla.

Käsikädessä.

Kotoilu! Maailman paras sana, Rauha, hiljaisuus takkatulen äärellä. Istumme yhdessä. Mieheni ja minä. Onnellisuus! Hyvä päivä. Omat ja yhteiset unelmat mielessä. On aikaa unelmille. Jaksoitko kiinnostua?

2 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *