Reissuja/Matkoja

Santhiya Tree

Hotelimme Koh Changissa.

Matkalla aamiaiselle ensimmäisenä aamuna. Miten kaunista ja rauhallista. Tämä vihreys on aina, niin vaikuttavaa. Koti Suomeen jäi kuraiset maisemat tihkusateineen. Harvoin olemme nähneet näin upeaa bonsaipuupuistoa. Matkalla aamiaiselle näimme paljon palmuja, bampuja, värikkäitä orkideoita. Monia muita kasveja, joita ei edes tunnistanut. Kiemurtelevien kävelypolkujen molemmin puolin vehreää kasvillisuutta.

Aamiasta tarjoiltiin upean tiikkitalon toisessa kerroksessa. Talossa oli myös hotellihuoneita. Aamut aloitettiin reippaalla rappustreenillä toiseen kerrokseen. Rappuvälit olivat paljon korkeammat kuin Suomessa. Alkupäivinä hikeä pukkasi ihan kohtuullisesti.

Melkein perillä.

Näkymiä aamiaishuoneesta.

Aamiainen oli monipuolinen ja maistuva. Palvelu ystävällistä. Suorastaan sydämmellistä ja jokaista yksilölisesti huomioiden. Aamiaisen jälkiruoka.

Näitä kärryjä en saannut liikeelle. Olisi tarvittu monta puhvelia vetojuhdaksi, mutta ne vain laiskottelivat puiden varjossa aidan takana. Heinä tuntui maistuvan niille hyvin.

Pieni lepohetki rauhaisassa bonsaipuupuistossa. Auringon kuumuus kasvoilla. Taivas niin sininen. Ihanaa kauneutta ympärillä. Olo kuin satumaailmassa. Jostain kuului lintujen hiljaista laulua.

Jatkan vielä lomakertomusta. Tule mukaan fiilistelemään!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *