Reissuja/Matkoja

Muuta tekemistä Bangkokissa

Aamukävelyllä. Bangkokilaisia jo paljon liikkeellä. Myyjiä kadunvarsilla. Tarjolla oli kaikenlaista: kukkkia, ruokaa, vaatteita ym. Maistella voisi lämpöisiä vastapaistettuja kookoskakkusia. Jos nälkä yllättää, niin valikoimaa on.

Me kävimme Tavaratalo Robinssonin viereissä kahvilassa. Tilattiin kahvit muffsien kera. Kahvitkin oli kuin taideteos. Raaskiiko juoda ollenkaan? Kyllä vain ja herkulliselta maistui. Mukavalta tuntui istua ja rentoutua viilennnetyssä tilassa. Olo tuntui lomalaiselta. Ei kiirettä mihinkään.

Hienoja tavarataloja on tarjolla joka lähtöön. Merkkituotteiden hinnat ei ole halpoja. Kiva niissä on kuitenkin kuljeskella. Ehkä jotakin pientä löytyy kotiin viemiseksi. Tavaratalojen ulkopuoletkin ovat kuin paratiisista. Ihania kasveja ja vesielementtejä.

Ei näytä yhtään suurkaupungin keskustalta.

Konditoria taidetta. Niin makean suklaisen näköisiä. Käy varmaan moneen juhlaan. Minä maistaisin Coffee Dream kakkua. Mitä sinä maistaisit? Vaikea valita, eikö?

Thaimaassa ollaan, niin ei voi sivuuttaa hieronnassa käyntiä. Hierontamallia löytyy jokaiselle jotakin. Valintojen kirjo on suuri. Me kävimme jalkahieronnassa muutaman kerran. Kyllä oli rentouttavaa, kun joka päivä tuli paljon askeleita. Suosittelen kokeilemaan. En nimeä, mitään tiettyä paikkaa. Jokainen valitsee oman mieltymyksensä mukaan. Hieno hetki on rentoutua iltapäivisin uima – altaalla vehreässä puistossa kuumien retkipäivien jälkeen.

Syödä hyvää ruokaa. Valmiiksi ja kauniisti laitettuna. Istuskella iltadrinkillä ja tuntea lämpöisen, hiljaisen tuulen hiuksilla tropiikin tummassa illassa. Katsella, kuinka Chao Phraya joki virtaa kohti Siamin lahtea. Ikiaikainen joki, joka elää omaa elämäänsä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *