Reissuja/Matkoja

Kylpylän ilta

Siirryimme huoneen parvekkeelle ihastelemaan huiman kaunista auringonlaskua. Maisema oli kuin taulu. Hetkihetkellä se muuntui yhä vain kauniimmaksi ja erillaiseksi. Mieli nöyrtyy luonnon lumoavan kauneuden äärellä. Tummia pilviä taivaalla, mutta aurinko heijastelee vedenpintaan uskomattoman kaunista valoa ja hentoa värikylläisyyttä.

Aurinko vaihttaa väriä keltaiseksi. Meren väri näyttää lilalta. Aurinko luo oranssia valoa ja näkyy vain puolittain pilven takaa. Koko taivas kylpee oransissa valossa. Pääsetkö kuvien avulla tähän tunnelmaan mukaan?

Punaista, oranssia, lilaa. Auringosta näkyy vain pieni puolipyöreä muoto, mutta vielä se jaksaa hehkua. Kohta se painuu niemen taakse. Päivän valo himmenee, mutta ei tule pimeää. Lähestymme keskikesän juhannusjuhlaa. Aurinko vie ajatukset päivän tapahtumiin. Kokemuksiin ja millainen päivämme oli? Oliko hyvä päivä? Tunsitko iloa vai surua? Olitko onnellinen? Osasitko elää hetkessä? Minä en aina muista. Jokainen päivä on omasi. Huomenna on uusi päivä. Sitä kohti. Kukaan ei tiedä etukäteen, mitä se tuo tullessaa. Toivon iloisia hetkiä ja ajatuksia ihan jokaiselle. Levollisia unia. Herätään virkeinä, kun aurinko nousee taas aamulla. Purppuran värisenä. Kauniina.

Mervi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *