Reissuja/Matkoja

Koh Chang

Bang Bao vanha kalastajakylä. Paaluille rakennettu. Näyttäisi olevan myös ostospaikka. Pitkä katettu käytävä edessäpäin. Tulimme tänne lavataksin kyydillä.

Tarjolla oli kaikenlaista syötävää naposteltavaa. En edes tunnista, mitä kaikki ovat. Keksejä, pähkinöitä, erilaisia sipsejä.

Mitä nämä mahtaa olla? Siistin näköisiä ravintoloita, joissa tarjoiltiin ruokaa. Valinnanvaraa löytyi. Varmasti iltaisin on ruokailijoita paljon.

Täällä olivat kalastajien kodit. Löytyi myös pikku hotelli ja terveysasema. Kaikkea oli, mitä pikku kyläläiset tarvitsee. Jostain kuulin, että ruoka on tuoretta. Kalat ongitaan, vaikka suoraan lautaselle.

Tässä on vähän vanhempaa rakennustyyliä. Jotenkin viehättävää. Ostoskuja oli hyvä kuntoinen Sivukujat olivat huonomassa kunnossa. Laudat vähän yksi risti kaksi. Jossain paikka paikan päällä. Minusta kuitenkin viehättävä paikka. Käymisen arvoinen. Varsinkin, jos pitää merenantimista tehdystä ruuasta.

Veneet olivat iloisen värisiä. Kalastuksen ohella saatoi tilata kalastusreissuja, huviajelua merellä, sekä sukellusretkiä. Kaikille jotakin.

Ostos/ravintolakaytävä päättyi majakalle. Siellä istuskeltiin ja nautittiin ihanasta merimaisemasta. Ääretön meri. Sininen meri. Vuoret horisontissa. Ne näyttivät sumuisilta ja sinisiltä. Helleusvan takana. Taas oli, niin kaunis päivä.

Ennen matkaa monessa Koh Changin mainoksessa näkyi tuo hiekkasärkkä. Kotona jo sanoin tuonne olisi ihana päästä. Ajateltiin oliko se tällä saarella lainkaan? Täällähän se oli lahdelman takana. Valitettavasti emme ehtineet sinne, koska olimme sopineet kyydin takaisin. Saimme vain kauempaa ihailla sitä. Uskomaton paikka. Ompahan ensi kertaan jotain uutta, jos tänne vielä tullaan.

Maisemia. Näihin maisemiin ei kyllästy koskaan. Kuvan kaunista. Meri, jonka aallokko lainehtii vuorten juurelle. Rannalla vain pieni kaistale valkoista hiekkaa. Koskematon vuoristo, jotka antaa suojaa monille eläimille ja linnuille. Vihreät vuoret. Sinitaivaalla vain pieni pilvenhattara. Toivottavasti, lukijani, saat jonkunlaisen käsityksen saaren kauneudesta.

Pientä välipala, ennenkuin hypätään taas lavataksin kyytiin. Kahvi ja leivonnaiset ovat herkullisia Thaimaassa. Kyllä ruokakin kelpaa.

Maisemakuvia kahvilan ikkunasta. ( avoikkunasta ) Veneväylää pitkin pääsee kalastajat merelle. Kivannäköistä. Kahvilaa pyöritettiin perheen voimin. Kaikki siistiä. Koko perhe koolla kissaa myöten

Paluumatkalla poikkesimme näköalapaikalla kuvaamassa.

Illallinen kahdelle hotellin rannassa auringon laskiessa. Ennen painumista pilvien taaskse. Se näytti meille luonnon ilotulituksen. Hieno päätös kivalle päivälle.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *