Reissuja/Matkoja

HOTEL SHANGRI – LA

Viimeinen lomailta. Haikeus hiipii sydämeen. Päätimme syödä illallista hotellin Thaimaalaisessa ravintolassa. Nimeltään Salathip. Alkuruoka ” Poh pia thod/ Vegetables springrolls.

Pääruoka ” Gai phad prik hang med mamuang”/ Stir – Fried batteret chicken with dried chili and cashew nuts.

Jälkiruoka ” Pollamai ruan”/ Seesonal Thai fruit platter ja valkoviiniä juomaksi.

Meille esiintyi myös kauniita Thai – tanssioita. Jokaisella tanssilla on oma tarinansa. Tunnelmallista ja kaunista. Vielä kerran iltakävelyllä hotellin kauniissa puutarhassa. Allasalueen iltavalot loivat omaa hämyisää tunnelmaa.

Tanssija. Huomasitko kauniin asusteen. Katso myös hänen sormiaan, koruja ja päähinettä.

Hotellin kaunista kukkaloista. Saisinpa minäkin orkideat kasvatettua noin kauniiksi. eivät ne kuki edes uudestaa. Täällä Thaimaassa lämmin, kostea sää saa ne kukoistamaan. Upeaa. Kiemurarunkoisia kukkapuita valkoisine kukkineen. Hämärä valo saa valkosen värin hohtamaan. Kerran kysyttiin mikä on kukan nimi. Se on ” Lantom ”. En tiedä, onko oikein kirjoitettu. Sillä nimellä me sen tunnemme. Kukkia käytetään usein kattausten, kylpyhuoneiden, pedattujen sänkyjen ym. koristeena. Minulla on ollut myös hiuksissa kampaajan laittamana, kun täytin pyöreitä. Siksi meille, niin rakas kukka.

Orkideat.

Aamulla aikainen herätys. Pikaiselle aamiaiselle ehdimme. Lähtö Suvarnabhumin kentälle. Siellä vastassa olikin ” lentokentän vartija ”. Lento kohti Helsinkiä lähtee pian .

Kiitos miehelleni matkaseurasta. Kiitos Hotel Shangri La. Kiitos Thaimaa. Kiitos Aurinkomatkat. Monet kysyy meiltä: Miksi aina Thaimaa? Lämmin sää, ihmisten yställisyys, hyvä ruoka ja paljon muuta. Thaimaa on vain juurtunut minuun. Minun mukana muistoissa aina. Olitko nojatuolimatkalla loppuun asti? Kiva, jos kiinnostuit. Ehkä tästä sai ideoita omalle matkallesi. Thaimaa on loputon mahdollisuus kokea paljon muuta ja enemmän kuin tässä blogissani kerron. Ihanaa, jos olit seurassani.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *