Reissuja/Matkoja

Hawkhill

Maanantai 8.05.-23 Pääsin taas mukaan tänne luonnon rauhaan. Aamu oli kaunis Kaitlammella. Auringon valo kimalteli veden pinnalla. Tällä kertaa saimme asua Villa Taavetissa. Luottavaisin mielin astuimme sisälle, koska tiesimme huoneet kodikkaisi ja hyvin hoidetuiksi. Huomaatko, miten hieno nurkkaristikko Taavetissa on? Villa ihan kutsuu luokseen asettumaan.

Katso, miten kodikasta ja kaunista on sisällä. Oleskelutilan sisustuksessa on käytetty harmaita tekstiilejä jotka sointuu hyvin kelohonka seiniin. Keittiö on tilava. Siellä mahtuu kokkaamaan suuremmallekin porukalle. Parasta on istua pöydän ääressä aamukahvilla ja katsella Kaitlammelle. Aamu alkaa jo rauhallisin mielin. Miehenikin saa työpäiväänsä energiaa kauniista ja rauhallisesta maisemasta.

Eteistila on avara, josta sisäänkäynti pukuhuoneeseen ja saunatiloihin. Tilaviin vaatekaappeihin mahtuu talvipakkastenkin vaatteet. Katso, tuota ihanaa eteisen lamppua. Minä huomasin sen heti. Se muistuttaaa talvista lumikidettä tai jäätynyttä kuurankukkaa ikkunalasissa. Makuuhuoneissa toistuu sama harmaa sisustus. Kaikki on hyvin suunniteltu kodikkaaksi kokonaisuudeksi.

Päivällä ehdittiin pitää kahvitauko yhdessä ja kuunnella linnunlaulua, kun moottorisahakin oli hiljaa. Paulin työpäivä alkoi olla täysi ja oli aika laittaa sauna päälle. Saunassa oli todella ihanan pehmeät löylyt. Viimeisetkin työmiehen puupölyt pestiin suihkussa pois kauniissa pesuhuoneessa. Ihanaa rentoutumista saunan jälkeen kuistilla. Istuttiin vain ihan hiljaa tuijotellen lammelle. Ihastellen sen jatkuvasti muuttuvia valoja ja varjoja.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *