Reissuja/Matkoja

Hawkhill päivä kaksi

Huikea aurinkoinen aamu. Aamiaspöydästä avautuu näkymä kauniille Kaitlammelle. Ei voi jäädä sisälle. Täytyy pakata eväät reppuun ja lähteä uusia polkuja etsimään. Suuntana Liukoijärvi. Metsässä solisi kevätpuroja. Paikoin oli vielä jäätä ja lunta. Minä, yksin kulkemassa metsätiellä hiljalleen. Ei sentään yksin. linnut oli seurana. Ne lauloivat ihan pakahtuakseen. Keväästä iloiten, niinkuin minäkin.

Voisitko kuvitella, kuinka purot solisee omaa sävelmäänsä? Lumien sulaessa purojen pulina vain kiihtyy.

Matka tuntui vieraassa metsässä pitkältä. Järvestä ei tietoakaan. Pari mutkaa ja järvi näkyi jo. Oli tarkoitus mennä päiväkahville järvenranta kallioille. Polkua ei löytynyt tai se oli märän sulamisvesien alla. Erämaa järvi oli kaunis.

Katso, miten pumpulipilvet kuvastaa järven sulaan pintaa. Maisema kuin maalaus. Näin telkkä pariskunnan uiskentelevan yhdessä sulavasti lähekkäin. Niiläkin oli kevättä rinnassa. Seisoskelin pitkään rannalla ja aurinko lämmitti. Näin kalliot, joka piti olla määränpääni. Ehkä joskus pääsen sinne. Söin rannalla eväät. Kävihän se näinkin. Täytyi kääntyä takaisin samaa reittiä. Helppoa, mutta hupsis. Käännyin väärälle polulle. Huomasin virheeni ja taas takaisin. Eihän se mikään retki olekaan, jos ei kulje pitemmän kautta. Illalla saunottiin ja istuttiin iltanuotiolla makkaraa paistamassa.

Villa Maria lammempuolelta. Kotiin lähdön aika. Ehdimme juoda vielä kahvit kuistilla ennen lähtöä.

Haluaisitko vietää lomasi täällä Villa Mariassa.?Huvilaan mahtuu suurempikin porukka tai perhe.

Mieheni, Pauli, on rakentanut täällä kuten veistänyt Juhanin ja Adelen. Sekä tehnyt paljon remointteja ym.

Juhani.

Juhani

Adele

Hawkhiliä hoitaa, suurella sydämellä, sisarukset Annu, Kaisa ja Matti. Rakasta kotiseutuaan kunnioittaen ja luontoa vaalien. Kaikessa otetaan huomioon luonnon ja koko maapallon suojeleminen. Esim. pesuaineiden luontoystävällisyys ja tarkka roskien lajittelu. Tietysti panostetaan asiakkaisiin ja tehdään heidän lomastaan ikimuistoinen. Kiitos Annu, Kaisa ja Matti, että sain vierailla täällä. Samalla olla Paulille”savotan Sannina”. Olisi kiva palata. Suosittelen kaikille seuraajilleni Hawkhillin lomapaikkaa. Täällä stressi häviää. On vain ihana, rauhallinen luonto ympärillä. Nuuksion luontoreitit on lähettyvillä. Paljon on muitakin ulkoiluharrastuksia, kuten pyöräily, Uskaltaisitko pujahtaa talvella avantoon? Kiitos lukiani, jos jaksoit nauttia luonnosta tämän blogin välityksellä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *