Reissuja/Matkoja

Amazing Thailand

16.03. – 28.3.2024 Lähtisitkö kanssamme matkalle Changin saarelle ja Bangkokiin? Talvi on ollut pitkän tuntuinen ja nyt oli valohoito tarpeen. Matka oli piiitkä. Ensin lento Bangkokiin. Onneksi myötätuulien myötä olimme etuajassa aamulla varhain paikallista aikaa. Matka jatkui pikkubussilla kohti Changia. Bussissa koko porukka nukkui, koska koneessa jokainen oli nukkunut koiranunta. Se siitä maisemien katseluista. Pysähdyimme toki ruokataukoa pitämään. Kyyti tuntui loputtoman pitkältä, mutta hyvää kannattaa odottaa.

Vihdoin istuimme lautan kyydissä. Vehreä saari edessämme koko matkan. Vuoristoinen, vihreän kasvillisuuden peittämä. Merimatka oli kuin virkistävä tuulahdus autossa istumisen jälkeen. Lämmin eteläntuuli kasvoilla ja hiuksilla. Auringossa kimmeltävä meri ympärillä. Jalatkin sai vähän liikuntaa, kunnes taas nousimme auton kyytiin hotelliin asti. Mitähän uusia seikkailuja olisi edessäpäin.

Kaikki toiset olivat jäänneet jo hotelleihinsa, mutta meidän matka jatkui vielä. Pian käännyimme kapealle hiekkatielle. Minne kummaan olimme menossa? Tien kummallakin puolella oli vain villiä viidakkoa. Apinoita ruokailemassa ja puissa loikkimassa.

Kaikki oli juuri, niinkuin esitteissä luvattiin. Portti Villa – kylään oli kaunis ja taidokkaasti tehty. Se kutsui jo kauneudellaan meitä viihtymään. Seuraavan viikon lomakotimme oli täällä. Jatkoimme puiston polkua eteenpäin ja saavuimme pian omaan kesäkotiimme.

Katso tätä uskomattoman kaunista porttia, joka johtaa meidän asuntoon. Portin suljettua meillä on ihan oma yksityinen maailma.

Lomakotimme oli aivan uskomaton. Thaimaalaista arkkitehtuuria. Kaunista ja tyylikästä. Etsimme erilaista lomaa ja tämä jää sielunsopukoiden muistoihin. Uima – altaalla oli ihanaa virkistyä raikkaassa vedessä päivän retkien jälkeen. Iltaisin terassilla istuskellen nauttien tropiikin kostean lämpimistä illoista. Kuunnellen yöeläinten merkillisiä ääniä.

Uimassa käyty ja suihkun raikkaana valmistautumassa ruokailemaan. Meillä oli kummallekin laitettu kaappiin valmiiksi näin kauniit aamutakit. Ei, mitkä tahansa valkoiset froteetakit. Aivan mahtavaa. Tunsimme itsemme kuninkaallisiksi.

Suosittelen lämpimästi tätä hyvänmielen hotellia. Kaiken kauneus virkistää mieltä. Tuntui kuin olisimme odotettuja vieraita hotellissa.

Reissu jatkuu seuraavassa artikkelissa….Mukava, jos jaksat olla matkassa mukana!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *