Kädentaitoja

KUURANKUKKIA

Syyshalla väritti luonnon värikkääksi. Pihlajanlehdet näyttivät kullankeltaiselta auringon valossa. Taivas oli sinistä sinisempi. Pihalampi sai kauniin pitsimäisen jään peitokseen. Veden pinnalle pudonneet lehdet peilasivat jään alta kirjavan värisinä.

Minulla oli menossa kuurankukkasukka projekti. Alku näytti lupaavalle ja kuurankukat tulivat kauniisti esiin valkoisesta. Ohjeessa oli lankana 7 veljestä harmaata ja valkoista. Vaihdoin harmaan siniharmaaseen. Mielestäni se kuvastaa pakkaspäiviä ja illan sinistä hämärää.

Annas olla, kun piti aloittaa kantapään kavennukset. Ohje oli erilainen kuin olin tottunut. Yritin kyllä monta kertaa, mutta tulos ei ollut kovin siisti. Siitä ei syntynyt kuin purkulankaa. Pikkuisia nuppaantuneita keriä. Joskus ei vaan ohje mene jakeluun. Varmasti ihan kaunis onnistuessaan.

Aloitin soveltamaan omaa mallia. Kantapää yksivärinen siniharmaa ja raidallinen jalkapohja. Raidat kuvailevat jääpuikkojen varjoja ja valoja. Sukan kärjessä on kolme ylimääräistä pikkuista kuurankukkaa.

Valmistuihan ne. Nyt on vilukissan hyvä lämmitellä takkatulilla. Huomaathan ne kolme pientä kuurankukkaa varpaiden kärjessä. Ne säveltelin sinne ohjeesta poiketen.

Rentoa oleilua ihan sukkasillaan.

Kiitos Sini Sukat ohjevinkistä, vaikka vähän sävelsin malliin omia juttuja. Niistä tuli minun näköiseni ja kokoiseni. Kiitos!

Mukavia villasukka fiilistelyjä jokaiselle hämäriin kotoilu iltoihin. Sinulla on varmaan lempisukat , jotka lämmittää parhaiten.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *