Arkea

Blogisivut 1 vuosi

Heips! Huhtikuussa olen kirjoitellut blogiani yhden vuoden. Kyllä aika kuluu nopeasti. Olen kirjoitellut kaikenlaisia tarinoita, koska yhteen aiheeseen keskittyminen olisi minusta tylsää. Elämässä on niin paljon kaikkea. On kyllä viikkoja, jotka rullaa samalla radallaan. Silloin kotoilu on parasta aikaa. Villasukkastelua ja takkatulia talven pimeinä pitkinä iltoina. Lukijani olette varmaan huomanneet, mistä kirjoitan mieluiten. Seuraan mielelläni vuodenaika vaihteluja. Samoilen metsissä ja kuuntelen hiljaisuutta. Sitäkin voi kuunnella. Onkohan koskaan ihan hiljaista? Metsässä suhisee melkein aina tuuli.

Kirjoittelen myös yhteisistä reissuista mieheni kanssa ulkomailla ja kotimaassa. Ihanassa Suomessakin on paljon katseltavaa. Reissuja kuvailessa on kuin olisin uudelleen matkalla. Toivon myös, että olette saanneet matkavinkkejä itsellenne.

Olen huomionnut myös lapset ja kaikki aikuisetkin, jotka lukevat mielellään satutarinoita. Kuten jouluhiiren kalenteri Joulukuussa.

Eilen kirjoitelin keväästä ja ihmettelin takakatalvea. Se onkin varmaan puhuttanut jokaista. Säätietoja tutkaillessa ilokseni huomasin, että ensi viikolla lämpenee. Alkaakohan nyt kesä lämpöiset ja luonto puhkeaa täyteen vehreyteen. Sitä, niin kaipaan. Varmaan kaikki tekin siellä ruudun takana.

Olen sydämmestäni kiitollinen lukioilleni. Kiitos teille. Jatkan samaan mallin. Toivon myös, että jonain päivänä saisin seuraajia. Toivon myös, että olette saanneet iloa kirjoituksistani, matkavinkeistä ja leivontaohjeista ym. Hyvää ja lämpöistä kevään ja kesän odotusta ihan jokaiselle!

Lämmöllä Mervi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *